Ειδικός Σχεδιασμός

  

 Δέσιμο

Προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη και έχει ασφαλή μηχανισμό που ανοίγει και κλείνει. Τα σταθερό δέσιμο συμβάλλει στη σωστή στάση θηλασμού και την αποφυγή των πληγωμένων θηλών αφού το μαξιλάρι δεν μετακινείται. 

Επιφάνεια

Επίπεδη επιφάνεια που βελτιστοποιεί την στάση του θηλασμού παρέχοντας μία σταθερη επιφάνεια που δεν βουλιάζει.

Επιπρόσθετο μαξιλάρι πλάτης

Βοηθάει στην εργονομία του θηλασμού και προλαμβάνει τους πόνους στην μέση και τον αυχένα. Είναι αποσπώμενο.

Κάλυμμα

100% βαμβακερό υψηλής ποιότητας, πλενόμενο.

 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η επιτυχία του θηλασμού είναι ο βασικός στόχος των ειδικά σχεδιασμένων μαξιλαριών τα οποία έχουν αναπτυχθεί με τη βοήθεια σχετικών επαγγελματιών υγειάς (παιδιάτρου, συμβούλου θηλασμού, μαίας) για να στηρίξουν τη μητέρα από πλευράς εργονομίας και μέγιστης παραγωγής γάλακτος. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός προστατεύεται με κατάθεση φακέλου για κατοχύρωση βιομηχανικού σχεδίου.


Το μαξιλάρι lactimi είναι το μόνο μαξιλάρι θηλασμού ειδικά σχεδιασμένο για τη βέλτιστη θέση του μωρού καθώς παράλληλα υποστηρίζει εργονομικά το σώμα της μητέρας στην απαιτητική περίοδο θηλασμού που το χρειάζεται περισσότερο. Με την υποστήριξη της πλάτης η μητέρα είναι πιο άνετη και επιπλέον με το σταθερό δέσιμο ο θηλασμός γίνεται πιο εύκολος και αποδοτικός. Η επίπεδη επιφάνεια κρατάει το μωρό ασφαλές και προωθεί τη σωστή στάση του θηλασμού. Τα υφάσματα είναι 100% βαμβακερά υψηλής ποιότητας.

Σχεδόν κανένα μαξιλάρι της αγοράς δεν είναι σχεδιασμένο για τις ειδικές ανάγκες της μητέρας που θηλάζει και του μωρού. Τα μαλακά μαξιλάρια σε σχήμα πέταλου χρησιμοποιήθηκαν στη δεκαετία του ‘80 ως καθίσματα για τα μωρά και οι γυναίκες τα ‘δανείστηκαν’ για να τις βοηθήσουν με τον θηλασμό. Από τότε η πλειοψηφία των μαξιλαριών στην αγορά συνεχίζει να χρησιμοποιεί αυτόν τον μη σχεδιασμό. Τα καθίσματα μωρού και τα βοηθητικά μαξιλάρια ύπνου στην εγκυμοσύνη δεν εξασφαλίζουν σταθερή θέση στο μωρό με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες για πληγωμένες θηλές.