Αποστολές / Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Για αποστολές Εντός Ελλάδας

Παραδίδονται παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω Speedex  εντός 1-5 εργάσιμων ημερών.

Τα έξοδα αποστολής για τα μαξιλάρια ορίζονται στα 4 ευρώ εντός Ελλάδος και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν για παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 12:30 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 100€ και πάνω.

To κόστος αντικαταβολής είναι 1,77€.

Για αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με Speedex, και παραδίδονται στον αγοραστή σε 9-11 εργάσιμες ημέρες.

Τα έξοδα αποστολής είναι € 10.

Για αποστολές στην Ευρώπη

Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης επίσης στις χώρες Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία.

Για μικρότερες πόλεις ή χωριά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενδεχομένως, ο χρόνος παράδοσης να πρέπει να τροποποιηθεί λίγο, σύμφωνα με την προσβασιμότητα του τόπου παράδοσης.

Για τις χώρες αυτές τα έξοδα αποστολής είναι € 10. Το κόστος μπορεί να αλλάξει λόγω του μεγάλου βάρους ή όγκου της παραγγελίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώνεται από lactimi.com για τα ακριβή έξοδα αποστολής, πριν από την αποστολή της παραγγελίας.

Για τις χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτός από τα έξοδα αποστολής μπορεί να προκύψουν δαπάνες για φόρους, δασμούς κ.λ.π. από τις αρμόδιες αρχές. Η lactimi.com δεν μπορεί να ελέγξει αυτές τις χρεώσεις, ούτε να ενημερώσει τους πελάτες. Αυτά τα πιθανά έξοδα βαρύνουν τους πελάτες.

Δεν ισχύει αντικαταβολή, ως τρόπος πληρωμής, για τις χώρες αυτές.

Κατά διαστήματα πραγματοποιούνται προσφορές αναφορικά με τα έξοδα αποστολών, οι οποίες  ισχύουν για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και δεν υποχρεούμαστε σε ανακοίνωση αυτών στην παρούσα σελίδα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις είναι ενδεικτικές και το lactimi.com δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν μπορεί να επηρεάσει.  Σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο το lactimi.com προβλέπει ότι θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση οφείλει να έρθει σε επαφή με τον αγοραστή και να το ενημερώσει σχετικά.

Η παράδοση γίνεται μέσα στις 1-5 επόμενες εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε ειδικές περιπτώσεις και εφόσον προηγούμενα έχετε ενημερωθεί, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, σε περίπτωση δυσχερειών εφοδιασμού ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα, θα επικοινωνήσει μαζί σας η lactimi.com μέσω e-mail ή / και τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχει τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να ανακοινώσετε προς εμάς το λόγο επιστροφής τους, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, συνοδεύονται από τα καρτελάκια τους, τη συσκευασία τους καθώς και με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Το είδος που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύεται και από το συμπληρωμένο «έντυπο επιστροφής» που θα σας σταλεί με email μετά την υποχρεωτική επικοινωνία μας εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερών.
Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας για να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση orders@lactimi.com ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210 9287520 προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους επιστροφής. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά λάθος της εταιρείας, το lactimi.com δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά μας έξοδα μέσω της εταιρείας speedex, με χρέωση του lactimi.com . Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει με άλλη εταιρεία courier, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον καταναλωτή.

Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, το lactimi.com το παραλαμβάνει μέσω της εταιρείας speedex. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσή του.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων (αντί αντικατάσταση του προϊόντος), Αναλόγως τον τρόπο, με τον οποίο επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και πραγματοποιήσατε  την επιστροφή της, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. 

Αναφορικά με τις επιστροφές παραγγελιών εκτός Ελλάδας ισχύει η χρέωση των μεταφορικών.
Δεν επιτρέπεται η επιστροφή εσωρούχων τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση για λόγους υγιεινής.  

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να προβείτε στην ακύρωση της παραγγελίας σας μερικά ή ολικά στέλνοντας έως και την χρονική στιγμή πριν πάρετε το ενημερωτικό e-mail που θα αναφέρει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή. Οι τρόποι για την ακύρωση της παραγγελίας είναι δύο (2):

  1. Στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση εντός 24 ωρών sales@lactimi.com ζητώντας την ακύρωση της παραγγελίας και γνωρίζοντας τον αριθμό της
  2. Τηλεφωνικώς στον αριθμό 210 9287520.